Услуги според вида на почистването

Услуги според вида на почистването

Ние предлагаме услуги за почистване според вида на почистването, съобразени с вашите изисквания.

Измиване на прозорци

Измиване на прозорци, дограма и стъклени повърхности чрез използване на специални химикали и технически средства, което позволява не само да се премахне мърсотия и петна, но да се възстанови блясъка и прозрачността. Измиването на стъклени фасади на сгради не само ще подобри външния вид, но ще увеличи размера на дневната светлина в сградата.

Машинно изпиране на меки подови настилки (мокети, килими, пътеки)

Мокетът има една неприятна особеност, че бързо се замърсява и трудно се почиства. Машинното изпиране е дейност, извършваща се с еднодискова машина, посредством която настилката се обработва с двукомпонентен разтвор чрез разтъркване и образуване на пяна. След което, с помощта на професионална водосмукачка настилката се подсушава.

Изпиране на меки текстилни тапицерии

Изпирането на тапицерии се извършва с професионални машини и препарати, като се възстановява чистотата и свежестта на материята. Препаратите използвани за почистването са безвредни за хората и животните и не съдържат дразнещи и алергенни съставки.

Почистване на подове

Почистването на подове се извършва с еднодискова машина и подходящ за степента на замърсяване препарат. След подсушаване с водосмукачка се възстановява свежестта на настилката и се улеснява ежедневната поддръжка.

Шлайфане на мрамор и мозайка

Шлайфането на мрамор и мозайка се осъществява с високооборотна машина и диамантени инструменти, като се отнема горния замърсен и износен слой на настилката и се изравнява. Процесът гарантира пълното възстановяване на първоначалния вид на мрамора и мозайката.

Импрегниране на естествени настилки и облицовки

Защитен, прозрачен, заздравяващ повърхността препарат се прилага върху облицовки и настилки от камък срещу проникване на вода, мазнини и влага. Прави третираните материали устойчиви на атмосферни условия за дълго време.

Кристализация на мрамор

Кристализацията е операция, която се използва само за повърхности от мрамор. Това е термохимичен процес, насочен към укрепването на повърхността на материала. Кристализацията удължава живота и защитата на мрамора. Кристализацията не може да направи мрамора по-устойчив на външни и атмосферни влияния, но значително намалява разходите за неговата поддръжка.

Запечатка на твърди подови настилки

Запечатката на твърди подови настилки нанася равномерно еластичен водоустойчив защитен филм, запълва порите и предпазва настилката от замърсяване.

Почистване след строителство и ремонт

Ние можем да почистим вашия имот след строителни работи, което включва премахване на специфични замърсители и отстраняване на строителни отпадъци. Използването на специални препарати и професионална почистваща техника ни помага ефективно да почистим замърсените повърхности, без да ги повредим. Почистване след строителство и ремонт включва почистване на стъкла, дограми, врати, радиатори, почистване на прах от всички повърхности, почистване и дезинфекция тоалетни, бани и сауни, събиране и изхвърляне на строителни отпадъци, почистване от боя и лепило от подове.

Почистване на домове и офиси

Ежедневното почистване на домове и офиси включва услуги, необходими за поддържане на максимално свежа и чиста комфортна работна среда.

  • Прахосмучене и измитане
  • Измиване на подови настилки
  • Почистване на врати и стъкла
  • Забърсване на прах
  • Събиране и изхвърляне на отпадъци
  • Почистване, дезинфекция и зареждане с консумативи на санитарни възли

Цени на услуги за почистване
За информация и заявки 0888 897611.